Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ στη ΧΩΡΑ παραγωγής του Βασιλικού Πολτού!!!

Οι χώρες παραγωγής είναι συνήθως η Κίνα, Αργεντινή, Βραζιλία και άλλες χώρες της Ασίας και της Νότιας Αμερικής. Η τεχνολογία σχετικά με την
επεξεργασία του βασιλικού πολτού στις χώρες αυτές είναι ιδιαίτερα προηγμένη, συχνά αφαιρούνται βασικά συστατικά για να χρησιμοποιηθούν στις βιομηχανίες φαρμάκων και καλλυντικών, επίσης η παραγωγή του πολτού στις παραπάνω χώρες είναι μαζική χρησιμοποιώντας για τροφή των μελισσών φθηνές γλυκαντικές ουσίες.

Κατόπιν εισάγονται από κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Ισπανία, Βουλγαρία κ.α.) παίρνουν πιστοποίηση και διατίθενται στην αγορά της Ευρώπης σε χαμηλή τιμή.

Κυκλοφορούν προϊόντα σε χάπια, ανακατεμένα με μέλι και γύρη, βιολογικός  βασιλικός πολτός εισαγωγής, φρέσκος βασιλικός πολτός  κ.α.    

Δεν έχουν τα  ευεργετικά αποτελέσματα του φρέσκου ακατέργαστου Ελληνικού βασιλικού πολτού, καθώς στη χώρα μας η τεχνολογία επεξεργασίας του είναι ανύπαρκτη.

Η παραγωγή του βασιλικού πολτού στη χώρα μας γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο σε μικρές ποσότητες.

Η μοναδική Ελληνική φύση με τα 7500 βότανα προσφέρει ποιοτικά ανώτερα προϊόντα δεν αλλοιώνεται κατά τη μεταφορά και τη συσκευασία, ο βασιλικός πολτός  είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν.
       
Πριν την αγορά βεβαιωθείτε για τη χώρα παραγωγής του βασιλικού πολτού.

Προτιμήστε για την αγορά σας μόνο Ελληνικό βασιλικό πολτό.  

Μία  δοκιμή είναι αρκετή για να καταλάβετε τη διαφορά των αγνών ελληνικών ακατέργαστων προϊόντων από τον εισαγόμενο βασιλικό πολτό του εμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου